Foto: Facebook/Two Rivers Police Department

Tragiska nyheter: Försvunnen 3-åring hittad död

Nyligen hittades kvarlevorna av Elijah Vue, en liten pojke som försvann spårlöst tidigare i år.

Mamman och mammans pojkvän misstänks för försummelse av barn.

Det var på morgonen den 20 februari 2024 som treårige Elijah Vue försvann spårlöst från sitt hem i delstaten Wisconsin, USA. Sedan dess har inte mycket spår från honom påträffats, trots omfattande sökningar i området.

Både mamman, 31, och hennes pojkvän, 39, har sedan en tid tillbaka arresterats för försummelse av barn. När pojken försvann den där morgonen så ska han ha blivit lämnad av mamman under pojkvännens uppsikt. Pojkvännen somnade dock, och när han vaknade så var Elijah spårlöst försvunnen.

Mammans pojkvän har tidigare dömts för att inte ta hand om barn ordentligt, enligt People. Mamman ska medvetet ha lämnat Elijah hos honom under flera längre perioder för att ”lära honom att bli man”.

Hittade kvarlevorna av Elijah

Under förra veckan så hittade en markägare kvarlevor från vad han trodde var en människa på sina marker. Mannen hittade skelettet medan han var ute och kontrollerade sina jaktmarker inför jaktsäsongen – omkring fem kilometer från hemmet där Elijah försvann ifrån. Platsen ska ha bestått av mycket tät skog.

Efter att polis inkopplats så har forensiker undersökt kvarlevorna och har kunnat konstatera att de tillhör Elijah Vue, som varit borta i nästan åtta månader… Polisstationen Two Rivers Police Department bekräftade den tragiska nyheten under en presskonferens på fredagen den 13 september.

Det här är inte vad vi hade hoppats på. Familjen är förkrossad. Vi är förkrossade. Vårt samhälle är förkrossat”, sade polisen.

Vila i frid lilla vännen…

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev