Foto: Shutterstock

Varför vissa människor har ett ”M” i handflatan

Har du någonsin tagit en närmare titt på dina handflator och undrat över vad alla dessa linjer betyder?
Du är inte ensam.
Frågar man en kiromanter får man veta att varje rad har en specifik betydelse.
Om dessa små spår i handen bildar bokstaven ”M”, är du en del av mindre än 2% av befolkningen.
Kändisar som Meghan Markle, Hillary Clinton och Robert De Niro, är alla medlemmar i denna exklusiva skara.

Fortsätt läsa för att lära dig innebörden av bokstaven på din handflata!

Liksom fingeravtryck skiljer sig linjerna du hittar på handflatorna mot mönstren hittar på andra människor. Och de unika markeringarna tros avslöja insikter om en persons karaktär och potentiella livserfarenheter.

Kiromanti, som anses vara mer av en konst snarare än en vetenskap, är praktiken att tolka händernas linjer, former och egenskaper. Särskilt handflatorna. De stora linjerna förutsäger inte framtiden, men de kan ge detaljer om livskvaliteten.

Här är de viktigaste linjerna och vad det betyder:

Hjärtlinje: Återspeglar känslomässigt välbefinnande och relationer. Dess form kan visa på hur man närmar sig kärlek och intimitet.
Huvudlinje: Representerar intellekt, tankeprocesser och beslutsfattande. Längden och kurvan kan skvallra om en analytisk förmåga eller kreativitet.
Livslinje: Ofta misstas den som en indikator på livslängd, den återspeglar faktiskt vitalitet, hur friska vi är och allmänna livserfarenheter. Denna linje böjer sig runt tummen. Den tros snarare ge information om hur friska och vitala vi är.
Ödeslinjen: Indikerar livsväg, karriär och öde. En stark ödeslinje kan antyda ett definierat syfte, medan dess frånvaro eller en svagare sådan, kan innebära flexibilitet i livsval som kanske bestäms mer av ödet och tillfälligheter.
Hjärtlinjen: Här sitter känslorna. Den förknippas med berömmelse, kreativitet och framgång. En tydlig hjärtlinje kan indikera igenkänning och konstnärlig talang.
Om hjärt- och huvudlinjerna smälter samman och bildar bokstaven M, hävdar kiromanter att det indikerar att du är väldigt begåvad och speciell.

LÄS MER: Dessa skor fungerar som hjälpmedel

Inom kiromanti avslöjar ett ”M” i handen att en människa har exceptionell intuition, insikt och potential för ledarskap. Den anses vara ett tecken på en stark personlighet och antyder att en person har förmågan att övervinna hinder med beslutsamhet.

Det betyder också att en individ tenderar att vara bra bedömare av karaktär, som en slags mänsklig lögndetektor.

Och bara 1 till 2 procent av befolkningen uppges ha denna distinkta ”M”-markering på sina handflator.

Detta betyder det om du ser ”M”-linjen på din hand:

Intuition och insikt: Personer med ett M tros ofta ha starka intuitiva förmågor och kan vara bra på att läsa situationer och människor.
Ledaregenskaper: Det kan antyda en naturlig tendens till ledarskap och förmågan att inspirera andra.
Balanserad personlighet: Det kan tyda på en balans mellan intellekt (huvudlinje) och känslor (hjärtlinje), vilket möjliggör genomtänkt beslutsfattande.
Potential för framgång: Många kiromanter framhåller att ”M” är tecknet på potentiell framgång i olika livsaspekter, såsom i karriären och relationer.
Det är också viktigt att notera att ”M” måste visas på den hand du inte använder för konkreta uppgifter, såsom att skriva. Exempelvis tror man att det för högerhänta personer är linjerna på vänsterhanden som pekar på positiva karaktärsdrag.

Om linjerna visas på den hand du använder när du exempelvis skriver, bringar detta ingen extra tur, enligt kiromantins sätt att se på saken.

LÄS MER: Nytt vittnesmål i fallet Madeleine McCann

Markles handflator

Kiromantern Gary Markwick förklarar att personer med ”M”-linjernai händerna är ”ganska känsliga”.

– De är väldigt fokuserade, de är på topp, de kommer att få vad de vill normalt sett. Men ibland har de tunnelseende i det de försöker uppnå och de ser sig inte alltid omkring för att se vem som finns i närheten eller vad som händer, säger han till Hello!.

Med hänvisning till Meghan Markle, prins Harrys hustru som har ett M på båda sina händer, tillägger Markwick:

– Vissa människor har bara en touch av den linjen, men Meghan har en linje på varje hand … så det är en dubbel slump. Hon kan åstadkomma stora saker.

Hertiginnan av Sussex är skådespelare, författare, en förespråkare för social rättvisa och grundare av Archewell Foundation tillsammans med sin make Harry.

Vad ser du på din handflata? Dela gärna den här historien så att vi kan höra vad andra har att säga!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev