Foto: Facebook/Tom Downing

Mamma födde på trottoaren utanför sitt hem – fångades på film

Makarna Natasha och Tom Downing var förberedda på allt inför sitt barns födsel – de hade packat väskor, en detaljerad förlossningsplan och alla möjliga babyprylar redo.

Men inget kunde förbereda dem för att deras dotter, Lillybella, skulle födas på trottoaren utanför deras hem, enligt Cafemom.

I ett inlägg på Facebook delade Tom med sig av bilder från deras ”Ring-kamera”, som fångade ögonblicket när deras dotter kom till världen.

Han hyllade sin fru på Facebook och skrev:

Jag kommer aldrig att se på Natasha på samma sätt igen.

Natasha Downing, blev tvungen att föda barn utanför sitt hem i Calabasas, Kalifornien. Hon var gravid i vecka 39 när vattnet plötligt gick när de var påväg till sjukhuset. Då insåg Natasha att det inte fanns tid att hinna fram och hon bestämde sig för att föda på plats.

– Jag var tvungen att sätta mig ner utanför, och då gick vattnet. Jag visste att vi inte skulle hinna till centret, sa hon till Caters News Agency.

LÄS MER:
* Föräldrar försökte sälja sitt barn för öl

Tillsammans hjälptes hon och maken Tom Downing åt att förlösa barnet på trottoaren, medan deras barnmorska guidade dem via telefon.

– När min man tittade såg han att barnet var blå och bara huvudet var ute. Jag kände att hon trycktes tillbaka, berättade Natasha.

Stora lyckan när bebisen föddes

När paret hörde bebisen Lillybella skrika brast de i gråt.

Jag tittade upp mot den stora blå himlen och tackade Gud,” skrev Tom i ett inlägg på Facebook.

Han reflekterade också över vikten av en naturlig förlossning, och hur modern sjukvård ibland kan begränsa den upplevelsen.

Folk blir förvånade över hur säkert allt gick, men vi har ju fött barn på det här sättet i tusentals år, långt innan sjukhusen fanns.

LÄS MER:
* Michal Konarik skapar konst med motorsåg

Toms varma ord om hustruns mod

Han tackade också företaget bakom dörrkameran för att ha fångat ögonblicket när dottern föddes och gav sin fru en fantastisk komplimang i inlägget:

Vilken otrolig upplevelse. Jag kommer aldrig att se på Natasha på samma sätt igen. En dag ska jag berätta för vår dotter om hur hennes mamma visade styrka och hjältemod när hon kom till världen.

Helt otroligt! Stort grattis till er, Natasha och Tom.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

 

Läs mer om...