Foto: Instagram

Pappa tar bort sina tatueringar – för dotterns skull

Vi har alla gjort saker som vi inte är stolta över i det förflutna, fattat beslut som vi önskar att vi inte hade gjort och sagt saker som vi skulle vilja ta tillbaka.

Men jag är villig att slå vad om att väldigt få av oss ångrar något så stort och synligt som Ethan ”ModBoy” Bramble, en kroppsfanatiker från Australien som täckte sin kropp med över 200 tatueringar.

Att uttrycka sig genom bläck är vanligt nuförtiden. Invecklade, udda tatueringar verkar vara högsta mode. Det finns dock en gräns för vad de flesta är villiga att betala för att få tatuera sig, och för de flesta är den gränsen långt ifrån vad Ethan var beredd att göra.

Enligt rapporter var Ethan bara 11 år gammal när han bestämde sig för att göra sin första kroppsmodifiering någonsin, vilket innebar att han sträckte ut sina öron. Sedan dess har han genomgått alla möjliga ingrepp, bland annat har han fått tungan delad och naveln borttagen.

Det är dock hans tatueringar som får mest uppmärksamhet, och det är knappast en överraskning med tanke på att han är täckt från topp till tå. Allt som allt avslöjade Ethan att han hade spenderat omkring 60 000 AUD (cirka 420 000 svenska kronor) för att se ut som han gör.

Nu har han dock uttryckt viss ånger över sina tidigare val.

Jag antar att man kan säga att jag ångrar vissa tatueringar”, sa han till LadBibleTV:s No Filter-serie.

Inte bara ånger, jag tror att det finns en skillnad mellan ånger och att vilja bli uppfattad annorlunda.

Ethan fortsatte med att säga att han är orolig för de dömande blickar han kan möta när han utför vissa dagliga uppgifter, som att ta sin unga dotter till skolan.

Ansiktet är en stor sak som kan leda till så många – för vissa människor, inte alla – kan leda till många problem för dig själv, som jag förmodligen inte skulle vilja att min dotter skulle behöva ta itu med förrän hon var lite äldre”, sa han.

Jag önskar att jag inte hade gått så hårt fram som jag gjorde med mitt ansikte.

Tar bort tatueringarna med laser

I ett försök att snygga till sin image har Ethan genomgått smärtsamma laserkirurgiska ingrepp i ett försök att ta bort en del av det bläck han fick när han var yngre.

Han förklarade: ”Jag har genomgått laser [kirurgi], eller har gjort det, i ungefär 12 månader … Vi gör det i sektioner, men jag har förmodligen gått igenom hela grejen sex eller sju gånger.

Jag började göra det på grund av den ångest och de saker jag fick … Mentala saker är en rolig sak att fastställa, men jag vill tro att mycket av ångesten berodde på att jag bara hade ett ansikte fullt av tatueringar.

Jag är nöjd med hur jag ser ut, men jag är också nöjd med mentaliteten att under de kommande två åren kommer mina ansiktstatueringar att bli mindre och mindre och mindre. Jag bara rensar duken.

Vad tycker du om Ethans utseende före och efter? Låt oss veta i kommentarerna på Facebook!

LÄS MER:

 

Läs mer om...