Bilden har ingenting med texten att göra. Foto: Shutterstock

12-åring död efter ”lek som gått fel”

12-åriga Honey French avled efter det hennes mamma beskrivit som en ”hemsk olycka,” rapporterar Mirror.

Flickan befann sig i sitt hem i Milford Haven, Pembrokeshire, Wales, när det som inte får hända hände. Polisen har fortfarande inte delat med sig av detaljerna gällande fallet, men i nuläget verkar det inte finnas några misstankar om brott.

Hon ska ha dött efter att en ”lek gått fel,” enligt uppgifter från familjen. Mamman har beskrivit sin stora sorg i ett uttalande efter 12-åringens död.

”Det här var en hemsk olycka, en lek som gick fel. Våra hjärtan är krossade; hon var den mest älskade lilla flickan av alla,” sa hon då.

”Lämnade oss alldeles för tidigt”

Efter Honeys död har mängder av människor visat sin död och stöttat familjen på sociala medier. Bland annat en familjevännen Stacey-Leigh Keeble som skrivit några känslosamma radet:

”Hoppas att du dansar där uppe, vackra,” skriver hon och fortsätter: ”Honey [bi], en av min dotters bästa vänner, är helt förkrossad över nyheten. Du lämnade oss alldeles för tidigt.”

Räddningstjänsten ska ha kallats till platsen och strax därefter avled flickan. Exakt vad som inträffat är oklart, men en utredning kommer utföras för att fastställa dödsorsaken.

Så fruktansvärt tragiskt, vila i frid. Alla våra tankar går till familjen i denna oerhört svåra stund.

LÄS MER