Bilden har ingenting med texten att göra. Foto: Shutterstock

1-åring ihjälbiten av barnvaktens pitbulls

En kvinna i Texas, USA, åtalas efter att 1-årige Jiryiah Johnson dödats av hennes pitbullhundar.

Det hela började med att Jiryiah lämnades hos kvinnan som skulle vara barnvakt. Men hon lämnade honom med sin 13-åriga dotter i huset där även hundarna fanns.

Enligt nyhetskällan People ska hundarna ha brutit sig in i rummet där barnen befann sig och attackerat dem. Flickan gjorde allt hon kunde för att rädda Jiryiah från hundarnas våld och tog med honom in på badrummet för att gömma sig. En dragkamp ska ha uppstått mellan dem, och även 13-åringen skadades.

Även flickan skadades

Tyvärr var den lille pojken så pass illa skadad att hans liv inte gick att rädda. Bland annat fick han skador på luftstrupen som förhindrade honom från att andas.

Nu sörjer familjen det tragiska dödsfallet, och en insamling har startats för att hjälpa föräldrarna, Erika och Julian, med begravningskostnader och sjukvårdsräkningar.

”Erika Castro är en vän och kollega till oss – hon har gått igenom något som ingen mamma borde behöva uppleva den 7 oktober. Hennes älskade son, Jiryiah, har dött efter en brutal hundattack. Han genomgick flera ingrepp för att stabilisera sitt tillstånd efter attacken, men skadorna var för allvarliga. Han avled samma kväll, och nu behöver familjen vår hjälp med att betala för begravningskostnaderna samt sjukhusräkningarna. Vänligen donera om du kan och dela den här länken. Erika och Julian skulle verkligen behöva stöd från sitt samhälle just nu,” skriver vännen Nicole Bennett, som startade insamlingen.

Kvinnan som ansvarade för barnpassningen står nu inför flera åtalspunkter, inklusive vårdslöshet som orsakat barnets död.

https://www.facebook.com/ec6798286/posts/pfbid0xi6YTSi7doF5nXcmnD6VKhzPkiTHc6AnM117ggfz9pwHHjFB17BDafSbRFitnb38l

Så fruktansvärt tragiskt. Vila i frid, lille vän. Alla våra tankar går till familjen i denna svåra stund. 

LÄS MER

 

Läs mer om...