Foto: Shutterstock

14-åring hittad död – försvann på väg till skolan

14-åriga Logan Slater från Brighouse, West Yorkshire, har hittats död. Detta efter att han tidigare försvunnit på väg till skolan, rapporterar Metro.

En familj har nu tvingats uppleva en mardröm som ingen någonsin kan förbereda sig på. De har nämligen förlorat ett barn.

Det var tidigt på måndagsmorgonen den 21 oktober som Logan Slater försvann i samband med att han skulle till skolan. Därefter hittade man tragiskt nog hans kropp i ett område nära Beechwood Park, Brighouse.

Logan Slater hittades död

Nu sörjs han av sin familj, och hans mamma, Amanda Slater, som hjälpte till i sökandet har bekräftat att han ”har hittats, tyvärr inte på det sätt vi hade hoppats.”

Polisen i West Yorkshire har anmält sig själva efter händelsen. Detta för att granska deras hantering av ärendet. Flera anmälningar om den försvunna personen hade gjorts till polisen.

Logan har beskrivits som en engagerad och omtyckt elev av rektorn på skolan. Han brann för idrott och hade många vänner runtomkring sig.

”Vi är tacksamma för den tid vi fick tillsammans med honom och djupt bedrövade över att den tiden fick ett så abrupt slut,” har Richard Horsfield, rektor på Logans skola, sagt till Metro.

Vila i frid. Alla våra tankar går till familjen i denna oerhört svåra stund.

LÄS MER

 

Läs mer om...