Flicka hittades begraven i trädgård

Kennedy Jean Shroer hittades begraven i trädgården.

Foto: Facebook/Christa Helm, Facebook/Rose Hill Police Department

En liten flicka hittades nyligen begraven i trädgården hos sina adoptivföräldrar.

Polisen misstänker att hon varit död i fyra års tid.

Kennedy Jean Shroer och hennes två systrar adopterades bort till en annan familj 2019, efter att deras biologiska mamma förlorat vårdnaden om dem. Deras biologiska mamma var då positiv till att hennes döttrar förhoppningsvis skulle få ett bättre liv hos den nya familjen i Kansas, USA.

Men så skulle det inte bli. Den 11 september 2024 hittades Kennedy Jean Shroer begraven i trädgården hos sin adoptivfamilj. DNA-tester har bekräftat att det är Kennedy Jean. Polisen misstänker att flickan dog i november 2020, när hon var 6 år gammal.

Då hennes kropp var alldeles för nedbruten så har man inte kunnat fastställa någon dödsorsak, men polisen håller nu på att undersöka hennes fall närmare. Dock har inga gärningspersoner arresterats.

Vi förstår att många i allmänheten kan vara förvirrade över att ingen har gripits i det här fallet”, säger Rose Hill Police Department i ett pressmeddelande och fortsätter:

Det är helt förståeligt. Vad vi vill förmedla är att vi har en chans att samla in så mycket information som möjligt, att ta reda på vad som hände det här barnet och att berätta hennes historia.

Polisen är också tydlig med att de vill undersöka fallet i detalj innan de anger någon skyldig för ett eventuellt mord.

Samtidigt som vi förstår önskan att hålla personer ansvariga måste vi få detta rätt och inte snabbt.

Mamman vill få tillbaka vårdnaden om de andra barnen

Biologiska mamman till Kennedy Jean Shroer, som var döpt till Natalie Garcia innan hennes adoptivföräldrar döpte om henne, är förkrossad. Nu kämpar hon för att få tillbaka vårdnaden till sina två andra döttrar som fortfarande bor hos adoptivföräldrarna.

Jag vill att de ska få den terapi och kärlek de behöver från sin riktiga familj, där de hör hemma”, säger mamman Christa Helm till KSN.

Vilken fruktansvärt tragisk historia… Hoppas att de skyldiga får stå till svars. Vila i frid.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version