Kvinna dog och kom tillbaka – såg ”vit skimrande figur”

Död, himmel, himlen

Bilden har ingenting med texten att göra. Foto: Shutterstock

En kvinna som hävdar att hon ”dog och tillbringade tre dagar i himlen” delar nu med sig av sina skrämmande meddelanden från ”änglaväsen” i den ”högre sfären”.

Julie Poole, som försökte begå självmord när hon var 21 år, säger att när hon var död hade hon ett möte med en ”vit skimrande figur” som upplyste henne med en vision om mänsklighetens framtid.

Och innan de skickade tillbaka henne till sin kropp avslöjade de utomjordiska varelserna att hon skulle återvända vid 67 års ålder.

Hon är nu i början av 60-årsåldern…

Enligt ett påstått besök i himlen har den synska Julie Poole bara några år kvar att leva och får kanske aldrig se den ”gyllene tidsålder” som hon blev lovad.

I 20-årsåldern förklarar Poole att hon tog en överdos av medicin i hopp om att få slut på smärtan från år av ”fysisk, mental, sexuell och känslomässig misshandel”.

Hon var framgångsrik ett tag.

Poole säger att hon var ”död” i tre dagar och under den tiden besökte hon en ”högre sfär”, där hon mötte jordiska guider som gav henne visioner som detaljerade mänsklighetens framtid.

På YouTube-kanalen Life After Death Near Death Experiences säger Poole: ”Jag såg plötsligt mina guider och mina änglar runt mig och sedan lyfte de upp mig och tog mig upp till de högre rikena.” Den brittiska kvinnan tillägger: ”Jag minns bara att jag sa ’Jag ska åka hem’ och de sa ’Nej det ska du inte, det är inte din tid.”

”Men det gör för ont”, klagade hon i den eteriska rymden där hon kände sig omsluten av vitt ljus och kärlek. ”Jag kan inte möta den världen längre.”

Dessa andar berättade sedan för henne att hon innan hon föddes valde ett liv i lidande, trots deras varningar om att ”det skulle bli för svårt och för överväldigande”.

”Så nu är du här vid 21 år och försöker checka ut … vi måste läka dig tillräckligt för att gå tillbaka”, kommunicerade de.

Men Poole, som nu är i början av 60-årsåldern, fick beskedet att hon ”kommer att dö vid 67 års ålder”.

Kvinnan, som har byggt upp en karriär som ”andlig mästare” och coach, förklarar att hennes plan för livet var ”att rensa karma” och ”att balansera upp all skada jag har gjort i tidigare liv genom att uppleva det i det här”.

Hon tillägger: ”Och att kunna övervinna att förlåta … förlåtelse är en av de högsta vibrationsformerna av kärlek.”

”Gyllene tidsåldern”

Sedan påstår hon sig ha vaknat upp i sin jordiska kropp och berättar om ett samtal hon hade med de utomjordiska varelserna som beskrev en ”guldålder” för mänskligheten, som utlovas mellan 2012 och 2032.

”Vad vi menar med den gyllene tidsåldern är att det under årtusenden har funnits en enorm mängd makt, missbruk och kontroll”, säger Poole att hon fick höra. ”Allt detta har innehafts av några få och har kontrollerat massorna … Denna gyllene tidsålder ger en jämlikhet över hela linjen, så att det som är falskt och osant och korrupt kommer att falla bort.”

Poole sa att hon stöder denna idé och föreslår att vi närmar oss en ”räkenskapens dag”, men ”inte någon form av Armageddon.”

”Den här guldåldern”, förklarade en guide, ”handlar om att bryta upp det gamlas bojor. Makt, missbruk, kontroll, allt som har kvävt mänsklighetens sanna potential.”

”Allt som är falskt och osant och korrupt, kommer att falla bort. Jämlikhet kommer inte längre att vara en dröm utan en verklighet.”

På frågan ”hur?” säger författaren att de himmelska andarna förklarade att ”sådana som” hon ”återvänder med budskapet, beväpnade med sanningen om vad som kan vara …”

Men det är inte allt.

Enligt Poole kommer det att finnas ”en hel del aktivitet” från ”ETs [extra-terrestrials], utomjordingar” eller ”ljusvarelser”, som ”är mer avancerade än oss tekniskt och på alla andra sätt. De har besökt oss i många år, och de har hjälpt oss i många år, och de besöker oss, och de har besökt oss.”

Och hon hävdar att dessa varelser kommer att ingripa när makthavarna blir ”skjutglada” med kärnvapen.

Hon tillägger: ”De kommer att komma in och stoppa det. De kommer inte att låta oss spränga oss själva i luften, de kommer inte att låta oss förstöra den här planeten, de kommer att ingripa.”

Vad tänker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

LÄS MER

Exit mobile version