Kvinna påstår sig ha tillbringat 11 minuter i himmeln och helvetet

En kvinna hävdar att hon dog tillfälligt – och upplevde en skrämmande upplevelse med underjorden, en plats som hon beskriver som ”helvetet”.

Som en budbärare delade kvinnan sin ”olidliga” resa i livet efter detta och påminde människor som ”inte ändrar sitt sätt” om den helvetesmiljö i vilken de enligt henne kommer att tillbringa en evighet.

Hennes nära-döden-upplevelse har berättats av den kristna, amerikanska kanalen The 700 Club.

År 2019 genomgick Charlotte Holmes i USA till en rutinkontroll hos sin kardiolog när hennes läkare gav några chockerande nyheter. Under mötet steg hennes blodtryck till 234 över 134, en avläsning långt över det normala på 120/80 som indikerar att en person upplever en hypertensiv kris.

Efter att ha fått höra att hon ”inte skulle åka hem”, lades Charlotte från Wichita, Kansas, in på sjukhuset ”för att få ner blodtrycket”.

”Det måste komma ner”, varnade hennes hjärtläkare. ”Antingen får du en ny stroke eller så är du på väg att få en hjärtattack.”

Den äldre kvinnan lades i ett rum och kopplades till dropp för att blodkärlen skulle slappna av och minska mängden arbete som hennes hjärta kräver.

Danny, hennes man sedan nästan 50 år, var vid hennes sida och såg på när läkare tog hand om hans fru. Han berättar att sjukvårdspersonalen arbetade intensivt. ”Min känsla var…jag undrar om jag ens kommer att kunna ta hem henne.”

Och sedan förklarar Danny att hans fru började prata om ”blommorna”.

”Tja, jag såg mig omkring och jag visste att det inte fanns några blommor i det rummet. Det var då jag visste att hon inte var i den här världen medan det pågick.”

Sedan stannade Charlottes hjärta och enligt både henne och hennes man var hon kliniskt död under de följande 11 minuterna.

”Jag var ovanför min kropp. Jag kunde se Danny stå i hörnet”, förklarar Charlotte sin ”utomkroppsliga erfarenhet”. ”[Danny] hade backat. Jag kunde se dem, alla sjuksköterskor runt omkring. Och så öppnade jag ögonen. Jag såg skönheten omkring mig. Jag kunde se träden, jag kunde se gräset. Och allt svajade med musiken. Jag kan inte förmedla till dig hur himlen såg ut, [eftersom] den är så över vad vi ens kunde föreställa oss, en miljon gånger.”

Kvinnan berättar att hon vägleddes till ”himlen av änglar”, säger hon, ”Det finns ingen rädsla. Det är som ren glädje. När änglarna tar över finns det ingen rädsla. När du går hem är det ren glädje.”

Vidare hävdar hon att hon återförenades med avlidna familjemedlemmar: ”Jag såg min mamma. Jag såg min pappa. Jag såg min syster. Jag såg familjemedlemmar stå bakom.”

Charlotte minns sedan att hon blev förblindad av vad hon såg härnäst.

”Att stå bakom min mamma och pappa var ett så starkt ljus. Jag kunde inte se på det. Så ljust. Men jag visste att det var [Gud]. Jag såg ett litet barn. Och jag kan minnas att jag tänkte: ’Vem är det här?’.”

Hon fick veta att det var hennes barn som hon fick missfall för många decennier sedan, då hon var gravid i sjätte månaden.

”Jag kan minnas att de höll upp barnet och sa: ”Charlotte, det är en pojke.” Sedan var han borta. Så när jag såg det här barnet sa jag: ’Gud, hur är det möjligt?’ Han sa: ’De fortsätter att växa i himlen. Men det finns ingen tid. Det är evigheten.’ Så, 48 år, och här är mitt barn, vårt barn, ett litet barn.”

Tyvärr slutade inte hennes resa där.

She leaves behind her husband of 52 years, her daughter Chrystal Holmes Meek, two grandkids and one great grandchild.

Hennes guide, som hon refererar till som ”Gud”, visade henne en sak till.

”Gud tog mig till utkanten av helvetet, och jag tittade ner kände lukten – ruttet kött. Det var så det luktade, och skrik”, säger hon till den kristna kanalen The 700 Club, om den skrämmande synen. ”Efter att ha sett himlens skönhet är kontrasten att se helvetet nästan outhärdlig.”

Charlotte hävdar att hon fick visionen att leverera en varning om helvetets fasor till dem som ”inte ändrar sitt sätt.”

”Det är här de ska bo”, hörde hon innan hon blev instruerad att återvända till sin kropp ”och dela” detta.

Efter 11 minuter vaknade Charlotte. Hon beskrev upplevelsen av att återvända till sin kropp som en känsla av att hon drogs in i sin kropp. ”Jag kände smärtan, där jag inte hade känt smärta. Jag kände sorgen.”

Hennes man, förstod när han märkte att hon blinkade med ögonen: ”Jag visste då att jag skulle få ta hem [henne].”

Charlotte återhämtade sig och delade sin historia. Den 28 november 2023 avled hon vid 72 års ålder.

Hon lämnar efter sig sin man sedan 52 år, sin dotter Chrystal Holmes Meek, två barnbarn och ett barnbarnsbarn.

I en hjärtevärmande hyllning till sin fru skriver Danny på Facebook:

”Det är så svårt för mig att ge upp denna vackra lilla dam efter ett 52 år fantastiskt liv tillsammans… När hon dog 2019 och Gud gav henne en glimt av himlen, förändrades hennes liv tills han kallade hem henne … Hennes resa har tagit slut.”

Ett av Charlottes budskap i intervjun var: ”Jag kan se dig rakt i ögonen och säga dig säkert, himlen är verklig”, sade hon.

Vad är dina tankar om Charlotte Holmes nära-döden-upplevelse av himlen och hennes vision av helvetet? Dela gärna dina tankar med oss ​​och dela sedan den här historien så att vi kan höra vad andra har att säga om detta.