Foto: Instagram/ @alldolled.up.351

Mamma klämdes till döds av sin säng

39-åriga Helen Davey avled efter att ha klämts till döds i en olycka där hennes ottomansäng föll ihop.

Det var i början av sommaren som tvåbarnsmamman Helen Davey, från Seaham i Storbritannien, avled efter en otäck olycka. Hennes 19-åriga dotter Elizabeth fann henne efter att hon fastnat mellan madrassen och sängens bas. Bakom sig lämnade hon också 11-årige sonen George.

Undersökningen har i efterhand visat att sängen som orsakade Helens död hade defekta gasfjädrar, som hade till syfte att lyfta madrassen. När den oväntat stängdes klämdes hennes hals mot sängens ram vilket orsakade kvävning.

Barnens stora sorg

Efter den fruktansvärda olyckan har hennes dotter delat med sig av en känslosam text på sin Facebooksida.

”Inga ord kan någonsin beskriva hur vi känner. Jag kan inte ens börja förstå att det är verkligt och att du inte bara kommer att gå in genom dörren. Min och Georges bästa vän från dag ett, jag kommer alltid att önska att vi hade haft mer tid tillsammans och att du fortfarande var vid vår sida och stöttade oss genom allt som alltid,” skriver hon enligt The Sun och fortsätter:

”Jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig och att jag skulle göra vad som helst för en sista kram. Tills vi möts igen, min ängel.”

Vila i frid. Alla våra tankar går till familjen i denna svåra stund.

LÄS MER

 

Läs mer om...