Foto: Instagram, Shutterstock

Mamma vill skrämma bebis – chockas av reaktionen

En mamma i USA skulle försöka skrämma sin bebis med en clownmask – men barnet fick än helt annan reaktion än hon hade förväntat sig. Under en video som hon delade strömmar nu kommentarer från orolig följaren in, enligt Cafemom.

Hösten är här, vilket innebär att Halloween börjar närma sig. I USA tas högtiden på allra högsta allvar och barn såväl som vuxna klär ut sig till allt möjligt läskigt för att hedra den årliga traditionen.

Men det är även runt högtiden som man kan inse att det finns olika typer av människor – de som inte bryr sig, de som blir uppskrämda och de som njuter av läskigheterna i allra högsta grad.

LÄS MER:
* Nadya ”Octomom” Suleman har blivit farmor

Mamma försökte skrämma bebis

En mamma har nyligen upptäckt att hennes spädbarn tillhör den sistnämnda kategorin och trivs utmärkt med den här tiden på året, rapporterar Good Morning America.

När Tiffany Roxby visade sin fyra månader gamla son Hudson en läskig Halloween-mask, reagerade han inte med skräck utan tycktes istället njuta av den.

På Instagram delar Roxby videon där hon hänger masken framför Hudsons bilbarnstol, och istället för att dra sig undan eller gråta, skiner han upp mot den skrämmande clownen.

I en kommentar till videon skrev Roxby:

Jag undrar vad de pratar om.

Senare förklarade hon att Hudson blivit fascinerad av masken som satt på baksidan av passagerarsätet i svärföräldrarnas bil.

När jag satte honom i bilen låste han ögonen på masken och började babbla och le. Jag ville visa svärföräldrarna att en av deras barnbarn inte var rädd, men det blev så roligt att jag också ville dela det på sociala medier,” berättade Roxby.

Trots Hudsons intresse tog Roxby senare bort masken för att inte skrämma honom under bilresan.

Starka reaktioner från följarna

Hon planerar nu att filma honom igen för att se om han fortfarande kommer att le mot masken. Sedan hon delade videon har kommentarerna strömmat in från både oroliga och fascinerade följare.

Det är en modig bebis

Inga överlevnadsinstinkter

Jag när jag ignorerar röda flaggor

LÄS MER:
* Flickans unika hår väcker starka reaktioner – år senare får familjen veta vad som döljer sig i yviga kalufsen

Vissa poängterade även det fina i att bebisen inte skräms av masken trots det skrämmande utseendet.

Detta visar bara att barn älskar oavsett färg, form eller utseende.

Åh, åtminstone älskar han alla. Så en vänlig bebis.

Vad tänker du om det här? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev