Foto: Facebook

Man mördade ex-flickvän och hennes mamma – 1-åring överlevde

En 33-årig man gick till attack mot sin ex-flickvän och hennes mamma. Mannen och kvinnan hade en ettårig son tillsammans, som även befann sig på plats när morden inträffade. Nu åtalas han för två fall av dråp, enligt Cafemom.

Staden Courtice utanför Toronto, Kanada, är i chock efter ett brutalt mord. Den 1 oktober kallades polisen till ett hem där de fann två kvinnor döda, med allvarliga skador över kroppen. Bredvid dem låg en ettårig pojke, som mirakulöst hade lämnats oskadd.

Den ena av kvinnorna, Katrina Zwolinski, var i 30-årsåldern och mor till pojken. Den andra var hennes egen mamma, pojkens mormor, Laurie Crew. På plats kunde polisen gripa den misstänkte, som visade sig vara barnets pappa och Katrinas ex-pojkvän, Michael Belhu.

Det var inte första gången som polisen kallades till platsen

Detta var inte första gången myndigheterna hade kallats till det hem som Crew delade med sin dotter och sitt barnbarn, rapporterar Daily Mail.

I mars åtalades Belhu, 33, för att ha försökt bryta ner dörren till sin ex-partners hem medan hon och hennes 67-åriga mamma var inomhus, skräckslagna.

Belhu ignorerade sin kallelse att infinna sig i domstol efter incidenten. Grannar hävdade att ambulansen ofta kom i sällskap med polisen vid deras många besök till hemmet. Den här gången, när polisen återvände till hemmet, var Belhu och hans son de enda överlevande.

”Laurie hade uppenbarligen försökt få hjälp flera gånger, men situationen fortsatte bara att eskalera,” sa en granne till The Toronto Star.

Belhu dök nyligen upp i domstolen. Han åtalas för två fall av dråp och sitter häktad i väntan på en domstolsförhandling.

Vilken oerhörd tragisk nyhet.

LÄS MER:
* Kvinna lämnade 86-årig patient på golvet – var död timmar senare
* Man var inlåst på LSS-boende i 16 år – kunde inte ta sig från lägenheten själv: ”Har gjort fel”