30 år efter uppbrottet – här är Kikkis meddelande som får följarna att jubla

1982 lämnade sångerskan Kikki Danielsson det omåttligt populära dansbandet Wizex.
Nu över 30 år efter uppbrottet publicerar Kikki en nytagen bild på gruppen som får fansen att kärleksbomba henne.
– Så glad jag blir när jag ser alla medlemmarna samlade igen och att de är sig lika, skriver en av hennes följare på Instagram.

 

 

 

Kultbandet Wizex hade sin storhetstid i slutet av 1970-talet och början av 1980-talet då Kikki Danielsson var sångerska för bandet.  De skördade stora framgångar på Svensktoppen och 1978 deltog bandet i Melodifestivalen då de tillsammans med Lasse Holm framförde låten ”Miss Decibel” och slutade tvåa.

Men 1982 valde Kikki Danielsson, till fansens besvikelse, att lämna bandet för att kunna fokusera på sin solokarriär.

Nu, över 30 år sedan uppbrottet, publicerar Kikki Danielsson en nytagen bild på gruppen som får hennes följare på Instagram att minnas tillbaka till när Wizex gjorde succé.

Så ser bandmedlemmarna från Wizex ut idag

På bilden poserar alla bandmedlemmarna precis som de gjorde på ett skivomslag för 40 år sedan.

– Jag hittade ännu ett gammalt LP-omslag av Wizex. Vi hade för ett tag sen en reunion i bygdegården utanför Osby, där vi träffades allra första gången, november 1972. Någon kom upp med idén att vi nu skulle göra om ett omslag som vi gjorde på 1970-talet, där vi alla slängde oss i gräset och låg på rad, berättar hon på Instagram.

”Ingen hade tillräckligt starka knän”

Kikki berättar att det dock inte var helt smärtfritt att få till bilden, då de märkte att åren satt sina spår.

– När vi nu skulle göra om samma bravad över 40 år senare, var det ingen utav oss som hade knän tillräckligt starka för en sån utmaning. Det fick bli nån halvdan variant, där vi alla under mycket stön, stånk och suckande hukade oss försiktigt.
Några sekunder varade denna ansträngning, innan vi inte tyade längre. Vi bara garva åt eländet, skriver hon.

Den härliga bilden och Kikkis berättelse har fått hennes följare att hylla henne. Då de också kan känna igen sig hur åren har påverkat kroppen.

”Hahaha ? vet precis vad du pratar om. Idag slänger man inte sig precis ?”

”Ha ha!! Vilken syn det måste ha varit! ? Men en riktigt kul ide’, och jag kan tro att ni inte kommer att glömma den dagen i första taget…!”

”Underbara flashbacks”

Ni är så fina. Det är lätt att komma ner men värre att ta sig upp?❤

”Underbart vilken härlig berättelse detta kommer att vara ett skönt minne från en härlig träff med Wisex o alla andra detta är så härligt att få läsa om ÄLSKAR det går inte att få det bättre berättat du är så härlig”

”Så härligt att se att ni fortfarande är ”still going strong”! Ni är det riktiga och äkta Wizex för mig”.

Kikki är inte bara en fantastisk sångerska, hon har glimten i ögat och bjuder alltid på sig själv!

Dela vidare till dina vänner så de också får läsa Kikkis härliga beskrivning och dessutom se hur gänget från Wizex ser ut idag!