Kvinna trodde ”ägget” i taket var spindlar

En kvinna blev orolig när hon såg ett gult "äggliknande" föremål i taket.

Foto: Facebook/Reddit

Det är inte ovanligt att ogilla kryp i hemmet, och under vintermånaderna är det inte ovanligt att kontrollerar olika områden i huset för spindlar och liknande. Många vill inte skada dem, utan bara veta i vilket rum de befinner sig för att undvika det.

Därför är det förståeligt att många kan få en chock när de ser en viss bild som har cirkulerat på Facebook. Bilden visar ett märkligt ”ägg” som påstås ha dykt upp i en kvinnas hem, och det har lett till spekulationer kring vad det egentligen kan vara.

Mysteriet bakom detta ”ägg” löstes till slut, men inte innan många hade spekulerat om det på nätet.

För de som är rädda för spindlar kan hjärtat slå snabbare när en stor spindel plötsligt dyker upp i bostaden. Det är vanligt ogilla åttabenta varelser, på samma sätt som vissa människor aktivt undviker bin, getingar och vissa arter av aggressiva myror.

Även om det är känt att spindlar sällan utgör något större hot i många länder, så innebär det inte att rädslan för dem minskar.

Hittade ett mystiskt ”ägg” i huset

Med detta i åtanke är det förståeligt att bilden som spridits på Facebook har orsakat obehag för många. Den visar ett förmodat ”ägg” som en kvinna upptäckte i sitt hem, där väggen och taket möts. Många av kommentarerna till inlägget spekulerade i att det kunde vara ett stort spindelägg, fullt av spindelbebisar. En sann mardröm för den som inte tycker om kryp!

Kvinnan som delade fotot visste inte vad den konstiga gula bollen var, och hon undrade om det kunde finnas fler i de mörkare delarna av huset.

I slutändan visade sig dock mysteriet bakom ”ägget” vara mer förutsägbart och mindre dramatiskt än vad många hade trott. Kvinnans far kom på besök och kunde snabbt konstatera att ”ägget” inte var något annat än expanderande skum som använts på husets tak- en riktig lättnad, såklart.

Vad hade ni tänkt om ni såg det här i taket utan att veta vad det var? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

LÄS MER

Exit mobile version