Foto: Facebook/skärmdump

Barn fick otrevlig överraskning på McDonalds – hittade sprattlande larv på hamburgaren

Ett barn fick en levande larv på sin hamburgare när denne köpte mat från McDonalds i Karlshamn med sin förälder.

Sydöstran var först med att rapportera om händelsen.

I en lokal Facebook-grupp i Karlshamn dök nyligen ett uppmärksammat inlägg upp från en anonym användare. Personen delade en film på en hamburgare som denne ska ha köpt på McDonalds i Karlshamn.

På hamburgaren kan man se hur en fluglarv kryper omkring, vilket inte ser särskilt aptitligt ut. Personen förklarar i kommentarerna att dennes dotter beställt en hamburgare med bara ketchup. Men då de lyfte på locket och konstaterade att det ändå fanns lök på hamburgaren så skrapade de bort löken. Det var då som de såg det extra ”tilltugget”. Enligt personen bakom inlägget så erbjöd restaurangchefen pengarna tillbaka och fyra matkuponger.

Via den här länken kan du ta del av inlägget –>

”Inte något som vi stött på tidigare”

Tidningen Sydöstran har försökt att söka föräldern som gjort inlägget utan framgång. Dock har de kommit i kontakt med restaurangägaren, som beklagar händelsen och försäkrar att inget liknande har hänt tidigare.

– Vi har strikta processer för att säkra god matkvalitet och det här är inte något som vi stött på tidigare. Nu undersöker vi det här tillsammans med våra leverantörer för att ta reda på vad det är som kan ha hänt och arbetar för att se till att det inte händer igen, skriver VD:n i ett mejlsvar till tidningen.

LÄS MER:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev