Föräldrar försökte sälja sitt barn för öl

Två unga föräldrar misstänks för att ha försökt sälja sitt barn.

Foto: Facebook

Två unga föräldrar i USA har arresterats efter att de försökt sälja sitt spädbarn för öl och kontanter till främlingar.

De ska dessutom ha signerat ett kontrakt där de avsade sig all kontakt med barnet.

Det var den 21 september 2024 som två unga föräldrar försökte byta bort sitt spädbarn mot ett sexpack öl och 1000 dollar i kontanter. Det hela ägde rum på en campingplats i delstaten Arkansas.

Pappan, som är 21 år gammal, och mamman, som är 20 år, ska ha frågat flera personer på campingen efter öl. Enligt polisrapporten som Law & Crime tagit del av så ska en man som paret knappt kände ha erbjudit öl till dem i utbyte mot att han fick ha deras bebis hos sig över natten, vilket paret gick med på.

Senare hittade paret en annan man som skrev ett kontrakt som föräldrarna undertecknade. I kontraktet avsade de sig all kontakt med barnet. Pengarna skulle de få den 23 september. Flera vittnen såg när föräldrarna skrev under kontraktet och lyckligtvis tillkallades polis.

I kontraktet ska det ha stått: ”Jag, [pappans namn] och [mammans namn], skriver över våra rättigheter till [mannen som ville köpa barnet] för vår lilla pojke [namn borttaget] för 1 000 dollar den 21 september 2024.” Det innehöll också formuleringar som tydliggjorde föräldrarnas uppenbara beslut: ”Ansvarsfriskrivning: Efter att ha undertecknat detta kommer det inte att gå att ändra er och aldrig kontakta igen.

Chefen på campingen ska ha polisanmält händelsen så fort han fick reda på det. När poliserna kom till platsen så visade bebisen tecken på vanvård. När de förhörde männen som ska ha försökt köpa bebisen så menade de på att de bara försökte hjälpa föräldrarna.

Efter att polisen arresterat föräldrarna så är de misstänkta för att ha ”äventyrat en minderårigs välfärd” och ”försök att överlåta en minderårig i utbyte mot något av värde”. Pappan ska vara frisläppt från häktet och mamman är häktad med en borgensumma på 30 000 dollar.

Verkar ha ett barn till

Tidigare har pappan till den lilla pojken gått ut på sociala medier och tiggt pengar till honom, sin fästmö och deras dotter, det är dock oklart vad som hänt med deras dotter sedan dess.

Helt obegripligt hur man de kunde få för sig något dylikt… Vissa ska helt klart inte bli föräldrar…

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version