Mormor fångar sista bild på barnbarnet innan flickan dör

Varje förälders mardröm är att mista sitt eget kött och blod.

Att få se den personen som du burit på, tagit hand om och älskat från första stund plötsligt lämna dig – är en sorg som du bär med dig hela livet.

Det har mamma Sam Jensen fått erfara.

Nyligen dog hennes älskade lilla flicka Scarlett, bara tre år gammal. Och utan att veta fångades hennes sista ögonblick i livet – av en mobilkamera.

Bara tanken på att förlora någon jag älskar gör att det inte bara gör ont i hjärtat, utan också själen.

Att få chansen att älska någon är både en välsignelse men också en förbannelse, när någon du älskar rycks ifrån dig och du tvingas gå vidare utan den personen.

Och för mamma Sam Jensen kommer hennes liv aldrig mer bli sig likt igen. Alldeles nyligen förlorade hon nämligen sin 3-åriga dotter Scarlett på det mest fruktansvärda sätt.

Det hela hade börjat med att Scarlett hade tillbringat en fin dag tillsammans med sin 2-åriga bror Henry och deras mormor. Den fina trion hade njutit av en promenad i hemstaden Oldtown, i Idaho, USA när det hjärtskärande inträffade.

Barnens mormor som njöt av att få tillbringa en ledig dag med sina barnbarn hade tagit tillfälligt i akt och tagit ett fotografi med sin mobil. På bilden syns de två små barnen gå längst med en väg och ser ut att njuta av att få vara tillsammans.

Scarlett Jensen dog bara 3 år gammal
Foto: TikTok/samjensen44

Det ingen av dem visste var att detta blev det sista fotot någonsin av lilla Scarlett i livet. Bara ögonblick senare miste 3-åringen sitt liv, skriver sajten Cafémom.

Förare körde ihjäl 3-åriga Scarlett

En förare körde bara ögonblick efter att fotot hade tagits – in på den smala vägen. Det lilla sällskapet blev påkörda och den Scarlett tog den största smällen av de tre.

I samma sekund föraren körde på hennes lilla kropp dog hon, och den lilla 3-åriga flickans liv kunde inte räddas.

När barnens mamma fick höra nyheten befann hon sig på en annan plats vid ett bröllop. Barnens mormor hade passat sina små barnbarn så att mamman kunde närvara vid ceremonin.

Hon hade knappast kunnat ana att när hon hade skilts åt från sina barn, så skulle hon endast återse en utav dem.

Efter att ha publicerat den sista bilden på sin lilla flicka i livet, har videon fått stor spridning.

Mamma Sam delade med sig av sista bilden på dottern

I skrivande stund har den fått 2,4 miljoner visningar och många skickar sina kondoleanser till mamma Sam.

”Den eftermiddagen gick de för att hämta glass och njuta av en promenad tillsammans”, skriver mamma Sam enligt Cafémom.

”När de kom hem till vår bakre uppfart ville Scarlett gå ut ur vagnen för att plocka blommor. Det var då min mamma tog den sista bilden jag har på henne vid liv.”

Sams mamma hade gjort allt i sin makt för att skydda sina barnbarn. Men allting hade varit förgäves.

”Min mamma viftade med händerna och skrek att han skulle stanna, och hon försökte ta tag i mina barn för att flytta dem ur vägen, men han körde för fort”, sa hon till People.

Scarlett Jensen dog bara 3 år gammal
Foto: TikTok/samjensen44

Straffet föraren fick

Nu tvingas familjen leva vidare utan ett barnbarn, en dotter och en syster. En kort tid efter tragiska händelsen kunde föraren gripas.

Mannen erkände sig skyldig och dömdes till 10 års fängelse. Rättvisa har skipats, men såren de finns kvar.

Trösten i mörkret är ändå det sista fotografiet som togs av dottern Scarlett, trots att det togs bara sekunder innan hennes liv var över.

”Jag är så otroligt tacksam över att ha det fotot. Den fångar den fridfulla känslan av hennes sista ögonblick, skönheten hon var omgiven av när hon tog sina sista andetag. Jag kommer för alltid att föreställa mig henne glad och sorglös, och hur hon plockar blommor med sin bästa vän och mormor”.

Så oerhört tragiskt. Alla våra tankar går till familjen i denna svåra stund.

LÄS MER: