Pernilla Wahlgren väcker starka reaktioner i sista Allsång på Skansen

Under tisdagskvällen stod Pernilla Wahlgren på Sollidenscenen för sista gången den här sommaren. Programledaren avslutade sin andra säsong med att meddela att hon kommer tillbaka nästa år, vilket fick tittarna att reagera starkt.

Bäst någonsin”, skriver en tittare om Pernilla Wahlgren.

Sista kvällen i årets ”Allsång på Skansen” bjöd på underhållning av högsta klass. Programmet inledde med ett framträdande från Orup och ett nummer av Miriam Bryant – som bland annat sjöng ”Ett sista glas”.

Därefter gästades programmet av en riktig världsstjärna i Dasha. Amerikanska countrystjärnan sjöng sin megahit ”Austin” som har fått över 400 miljoner lyssningar världen över och avslutade med allsång av Dolly Partons ”Jolene”.

Efter det kom Miriam Bryant tillbaka, följt av ännu ett gästspel från Orup innan Isak Danielsson och Pernilla Wahlgren rundade av kvällen med att sjunga ”Stad i ljus”. Magsikt!

Pernillas besked i Allsång på Skansen

Det verkade som att kvällen var över, men Pernilla hade ännu en överraskning att bjuda på. Hon kallade upp ”Pernilla Wahlgren har hybris”-gänget och körde en avslutningslåt om allsången. 

Då kom programledaren med en överraskning – hon ska leda ”Allsång på Skansen” även nästa sommar. 

– Jag stannar, jag blir kvar här, på Skansen, sjunger Pernilla i programmet.

Det blir alltså ännu en sommar av Pernilla Wahlgren som allsångsledare.

Pernilla Wahlgren tokhyllas av tittarna

Och det verkar som att beskedet har tagits emot positivt att alla allsångs-tittare. I ett kommentarsfält på Nöjeslivets Facebook kryllar det nämligen av kommentarer som höjer programledaren till skyarna.

Flera håller även henne bland de bästa allsångsledarna i SVT:s historia!

Pernilla är fantastisk, vilken härlig final och så roligt att hon kommer tillbaka nästa sommar. Bästa allsångsledaren”, skriver en tittare.

Bästa någonsin”, tillägger en annan.

Pernilla den bästa vi haft efter Lasse Berghagen.”, menar en tredje.

Hon är fantastisk bra Pernilla! Man blir ju för fasiken glad bara att se henne när hon leder allsången!”, skriver en fjärde.

Så tråkigt att allsången är slut för i år… Men vi ser fram emot att se dig på Sollidenscenen nästa år Pernilla! 

Vad tyckte du om årets Allsång på Skansen? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev