Susann får inte gå på Lotta på Liseberg med barnbarnen – säljer endast biljetter i par: ”Kränkande”

I flera år har Susann Johansson gått på Lotta på Liseberg med sina två barnbarn. Men i år tog det stopp.

I år är hon tvungen att betala för en extra biljett. Inte för att den ska användas av någon – utan för att Liseberg endast säljer biljetter i jämna antal, rapporterar GT.

Att gå på Lotta på Liseberg om somrarna har blivit en tradition för Susann Johansson och barnbarnen. Men i år fick hon en chock när hon skulle gå in på hemsidan och boka biljetter för måndagens show.

I stället för att betala biljetter för sig själv och sina två barnbarn var Susann tvungen att betala för en extra biljett – de fick nämligen bara köpa biljetter i jämna antal.

”De var jätteotrevliga”

Susann tog genast tag i saken och ringde kundservice. Men där fick hon ingen hjälp.

– De var jätteotrevliga och sa rent ut att jag måste köpa fyra biljetter, även om vi är tre. Hon sa att det skulle vara samma om jag skulle vilja gå själv, att jag skulle behöva köpa två biljetter, säger Susann Johansson till GT och fortsätter:

– Vi har gått varje år i fem år, men nu får vi inte gå om vi inte betalar för en extra stol som vi inte utnyttjar. Det är 195 kronor, det är kränkande.

Foto: Fredrik Sandberg, TT/ Tommy Holl, TT

Och det stämmer att Liseberg endast säljer jämna antal biljetter i år. Och Skansen gör detsamma.

Anledningen? Coronapandemin.

– Det är ju tråkigt att det blir så här, men biljetterna är inte så dyra och vi hoppas att man kan ha överseende med det, säger Julia Vasilis, kommunikatör på Liseberg till GT.

Vad tycker du om det här? Lämna gärna en kommentar och bertätta.

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required
(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]='EMAIL';ftypes[0]='email'; }(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);